Speltips | Detroit Pistons mot Atlanta Hawks | NBA
Speltips

Detroit Pistons mot Atlanta Hawks

Basket
Spelmarknad:
Detroit Pistons - Atlanta Hawks
Tips:
2
Odds:
1.70
Spelstopp:
10 January 01.30
Spela här!

Detroit Pistons anförda (nåja) av vår egna Jonas Jerebko tar emot Atlanta Hawks hemma i Michigan. Det här är två av ligans hetaste lag just nu, men jag vill ge en bra chans till gästerna. Just nu får vi 1.70 på att Atlanta får med sig vinsten hem och jag testar. Oddset kommer från Betsafe som är ett av de bästa bolagen när det kommer till  betting på de stora nordamerikanska ligorna.

Öppna ditt konto hos Betsafe här.

Detroit började säsongen på ett tungt sätt. De har bara vunnit tolv av sina 35 matcher, men det ska sägas att de har sju raka vinster. Laget gjorde sig av med Josh Smith för ett tag sedan och laget har inte förlorat sedan dess. Josh Smith är bra atlet och han hade inga större problem med att hitta ett nytt lag när Pistons köpte ut honom. Problemet i Detroit var att han hade bollen alldeles för mycket och tog alldeles för många dåliga skott som hindrade deras offensiv. Sedan Smith lämnade klubben har det flutit på bra och Pistons har bland annat slagit både Spurs och Mavericks på bortaplan.

Atlanta Hawks går som tåget. De toppar den östra konferensen och har vunnit sina sex senaste matcher. De har dessutom varit riktigt bra på bortaplan den här säsongen så om det är något lag som ska sätta stopp för Pistons framfart är det Atlanta Hawks. Hawks har ett komplett lag. Paul Milsap och Al Horford är en av ligans bästa duos och bakom dem så har Jeff Teagur växt fram till en Point Guard som skulle kunna nosa på en plats i All Star-matchen. Sen får vi inte glömma Kyle Korver som inte skulle missa ett trepoängsskott om han sköt med medicinbollar.

Hawks plockar ner Detroit på jorden igen och vi hämtar hem fina 1.70.

Tillbaka till Josh Smith. Sommaren 2013 så skrev han på ett kontrakt värt $56 miljoner med Detroit Pistons. Kontraktet var på fyra år och Pistons har alltså beslutat sig för att bryta kontraktet, vilket betyder att de får betala ut kontraktssumman. De betalde alltså en bra bit mer än $30 miljoner för att bli av med Josh Smith. Nu ska vi nog inte tro att Smith är speciellt ledsen över det här. Smith var fri att skriva på för vilket lag som helst och valde Houston Rockets som gav honom ett kontrakt värt runt $2 miljoner. Smith är fortfarande en bra basketspelare och om han spelar på sina styrkor istället för att tveksamma skott kan vi nog räkna med att han skriver på ett lite saftigare kontrakt när hans deal med Houston har gått ut.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.