Dagens speltips | Detroit mot Tampa Bay | Stanley Cup
Speltips

Detroit mot Tampa Bay

Hockey
Spelmarknad:
Detroit - Tampa Bay
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
24 April 01.05
Spela här!

Nattens NHL-tips gick riktigt bra. Vi satte tre av fyra till finfina odds och ni som ryggade kan fanimig kosta på er en extra flaska rosévin på morgondagens AW. Själv hoppas jag kunna rida på vågen och lirar Tampa Bay Lightning mot Detroit Red Wings i natt. Detroit är ett bra lag, men i slutändan tycker jag att Tampa är det starkare av de två lagen och 2.50 på att de vinner i natt är tillräckligt bra för att räknas som dagens speltips.

Oddset kommer från Mobilbet, som är nätets hetaste spelbolag just nu. Öppnar du ditt konto hos mobilbet.com via Tippat får du dessutom hundra spänn att spela för. Hämta bonusen här.

Jag håller fortfarande Tampa Bay som favoriter till bucklan i år. Jag tycker att de spelar en bra hockey och de har ett komplett lag. Det ska dock sägas att jag håller Detroit som deras största hinder på vägen. Detroit spelar en bra hockey och är väldigt välcoachade. Jag tror dock inte att det räcker. Tampa Bay kommer att fortsätta att mala på och bombardera Detroit med skott. Det här brukar ge utdelning till slut och Tampa Bay bör ha mer än 50 % vinstchans i nattens match.

Steven Stamkos har fortfarande inte gjort mål i den här matchserien, så vi kan nog förvänta oss ett par av honom i natt när Tampa vinner med 3 – 1.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.