Speltips | Degerfors mot Sirius | Superettan
Speltips

Degerfors mot Sirius

Fotboll
Spelmarknad:
Degerfors - Sirius
Tips:
1
Odds:
3.05
Spelstopp:
26 May 19.20
Spela här!

Det är arbetare mot akademiker i Värmland ikväll. IK Sirius möter Degerfors på bortaplan och även om uppsalalaget har fått en bra start på säsong så känns det som att hemmalaget bör ha goda vinstchanser med tanke på de skadebekymmer som stör IK Sirius.

Vi får 3.05 på Degerfors och det bör vara spelvärt med tanke på läget i Sirius och den erfarenhet som Degerfors sitter inne på. Oddset kommer från mobilbet.com. Mobilbet är schyssta nog att bjuda alla nya spelare på en gratis hundring att spela för när de öppnar sitt konto. När du gör en insättning får du dessutom chansen att vinna en Mini Cooper S.

Skadelistan i Sirius är lång och tidigare i veckan kom beskedet att även Moses Ogbu antagligen får sitta på bänken mot Degerfors. Moses är en publikfavorit och en bidragande faktor till Sirius framgång. Med sin teknik och irrationalitet kan han vända en matchbild på egen hand ch han är verkligen ett unikum i Superettan. Känslan är att Degerfors kommer att kunna få den här matchen precis dit de vill och jag skulle inte bli förvånad om de drar ner tempot och vinner med 1 – 0 efter ett mål på fast situation.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.