Dagens speltips | Danmark mot Sverige | EM-kval
Speltips

Danmark mot Sverige

Fotboll
Spelmarknad:
Danmark - Sverige
Tips:
Danmark går vidare
Odds:
2.45
Spelstopp:
17 November 20.45
Spela här!

I kväll avgörs det om Sverige lyckas ta sig till EM-slutspelet. Sverige gjorde bort sig rejält när de släppte in reduceringen i lördags och jag tror bortamålet kan bli väldigt avgörande. Mobilbet betalar 2.45 på att Danmark kvalificerar sig och jag tror att det är ett riktigt bra odds.

Spela på EM-Kvalet hos Mobilbet med en gratis hundring här!

Förutsättningarna är enkla inför kvällens match. Sverige går vidare via vinst, oavgjort eller alla enmålsförluster där vi petar in mer än ett mål. Jag tror dock att Danmark kommer att vara mycket bättre än vad de var i lördags. De vet att de måste trycka på framåt och jag tror inte att Sverige har det som krävs för att kunna ställa om tillräckligt bra. Sveriges försvar är inget vidare och jag tror inte att de orkar stå upp tillräckligt bra för att vi ska kunna lita på Sverige.

För att det här ska vara ett bra spel behöver Danmark ha ungefär 41 % chans till avancemang och efter bortamålet tycker jag att det är närmare 50/50. Jag tror Danmark vinner det här med 1 – 0 och att vi får nöja oss med EM från soffan.

Markus Berg är oduglig på att spela fotboll. Trots detta kommer han antagligen få chansen från start och jag tror det kan bli avgörande…..

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.