Speltips | Danmark mot Island | Träningslandskamp 24/3
Speltips

Danmark mot Island

Fotboll, vänskapslandskamp
Spelmarknad:
Danmark - Island
Tips:
X2
Odds:
2.10
Spelstopp:
24 March 20:00
Spela här!
Ingen sportbonus

Danmark spelar hemma mot Island i en träningslandskamp. Det är alltid svårt med träningslandskamper men finns värde att spela på Island.

När träningslandskamper står på schemat är det svårt att hålla humöret uppe. All spännande fotboll står stilla medan alla spelare är på uppdrag som de inte är riktigt intresserade av. Det blir inte mycket tråkigare än så. Därför måste man vara inne och veva med ett spel för att få lite spänning.

Danmark spelar alltså mot Island och danskarna är kraftiga favoriter. Alldeles för stora enligt mig. 5.00 gånger pengarna på Island skulle jag klart spelat på om det här vore en tävlingsmatch. Nu är det inte det, och därför känner jag för att fegspela X2 till 2.10 gånger pengarna hos Bet 365.

Dålig trend i båda lagen

Island har fyra torsk och en vinst på sina fem senaste. Det handlar bara om meningslösa träningsmatcher. Så jag vet inte hur mycket vikt vi ska fästa vid det. Danmark har tre torsk och två oavgjorda på sina fem senaste inkluderat de två playoff-matcherna mot Sverige. Men jag struntar i att räkna in historiken. Det är ju en ny träningsmatch på schemat där resultatet inte spelar någon roll. Det Lars Lagerbäck vill få ut av den här matchen är att spelet ska stämma och kontrollera formen på sina gubbar. Danskarna vill nog inte spela överhuvudtaget. För mig är det ganska jämnt skägg och därför spelas X2 till 2.10 hos Bet 365.

 

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.