Speltips | Dallas Mavericks mot Memphis Grizzlies | NBA
Speltips

Dallas Mavericks mot Memphis Grizzlies

Basket
Spelmarknad:
Grizzlies - Mavericks
Tips:
Grizzlies - 3.5
Odds:
1.91
Spelstopp:
10 December 02.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Nattens NBA-spel satt som en armbåge från Dennis Rodman, så vi försöker väl rida på vågen. I natt har vi en riktigt bra match på schemat när Dallas Mavericks åker till Memphis för sin match mot Grizzlies. Just nu får vi 1.91 på Memphis -3.5 hos Unibet, vilket känns bra. Ni kan rygga här.

Nattens match här väcker den klassiska frågan: Vad händer när en ostoppbar kraft möter ett orörligt objekt? Dallas har fått ihop ligans bästa offensiv. De öser in poäng i varje match. Det stora problemet för dem nu är dock att de möter Memphis som inte låter någon göra poäng på dem. Om en bra offensiv ställs mot en stark defensiv så är jag alltid på defensivens sida. Det är kanske inte lika spektakulärt, men idrott handlar om att vinna och det är lättare att vinna genom bra defensiv.

Memphis kommer att dra ner tempot i den här matchen och ha ganska långa anfall där de lobbar ner bollen till området kring korgen där Zach Randolph och Marc Gasol kan dominera. Dallas har ingen spelare som kan stoppa dom samtidigt som både Gasol och “Zeebo” kan stänga ner flera av Dalas spelare. Memphis vinner det här med 8 poäng. Slutsiffrorna skrivs till 100 – 92. Jag passar även på att lägga en slant på att Memphis vinner titel. Det betalar 21.00 gånger pengen just nu. De har ett lag som kommer att vara perfekt i slutspelet och oddset är lite för högt för att avstå.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.