Dalkurd - Frej -
Speltips

Dalkurd – Frej

Fotboll
Spelmarknad:
Dalkurd - Frej
Tips:
Dalkurd Ö2,5 mål
Odds:
2.05
Spelstopp:
9 August 19.00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dalkurd har verkligen gjort Domnarvsvallen i Borlänge till sin borg. Man har inte förlorat en seriematch hemma sedan augusti 2014, och jag har väldigt svårt att se hur den fina sviten ska brytas idag. Jag hoppas på knätofsbonanza och många mål framåt för serietvåan Dalkurd som jagar ett allsvenskt kontrakt!

Frej skrällvann ju borta mot BP för två omgångar sen, men föll direkt tillbaks på jorden när man hemmatorskade mot bottenkonkurrenten Syrianska. Vinsten mot BP gör att Dalkurd vet vad som kan hända och kanske spelar lite mer försiktigt, vad vet jag. Man kommer inte att bli tagna på sängen ivarjefall, och underskattning borde det inte bli tal om.

Jag har tjatat om Dalkurds fina hemmafacit tidigare – man har inte förlorat hemma på tre år och allt annat än hemmapoäng nu vore förstås en rejäl skräll…men det sa man ju innan BP-Frej också. 🙂 Dalkurd har bara släppt in tre mål på hemmaplan den här säsongen och Frej får det svettigt, framförallt om Dalkurd får hål på gästerna tidigt.

Anyhoo. I senaste hemmamatchen fick bara Dalkurd 1-1 mot Degerfors och viss revanschlusta tror jag finns här nu. Det kan bli en jobbig afton för Frej som troligtvis inte upprepar bragden från Grimsta.

Jag testar Dalkurd Ö2,5 mål till oddset 2.05 på Unibet. In och leta fler odds här. En rolig högoddsare som jag kanske testar är x/1 – alltså kryss i halvtid och Dalkurdvinst efter fulltid. Finns till 4.50 på samma sida.

BB

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.