Dagens speltips 6e juni 2017 | Kalmartravet
Speltips

Dagens Speltips 6e juni 2017

Trav
Spelmarknad:
Kalmar Lopp 10
Tips:
Uniko Power
Odds:
35.4
Spelstopp:
6 June 17:58
Spela här!

Dagens speltips hittar vi på travbanan i Kalmar. Vi hittar spelet i lopp 10 och lämnar in hos Racebets som betalar 35.4 gånger pengarna på Uniko Power. Notera att det inte är ett fast odds så det kan komma att ändras.

Racebets är det bästa spelbolaget när det kommer till vinnarspel på hästar. De är det enda legitima alternativet till ATG och ett utmärkt val för alla travintresserade.

Lopp 10 nere på Kalmar ser intressant ut. Spetsstriden är svårlöst och känslan är att det kan bli lite körning vilket kan öppna för rygghästarna. Uniko Power gjorde ett väldigt fint lopp över sprinterdistans senast och med lite klaff tror vi att Wilhelm Paal kan utmana.

Uniko Power gick 12,4 senast och det är ingen tvekan om att han kan springa ner många i det här loppet. Främsta utmanarna är Gomez och Black Beluga. Både Gomez och Black Beluga har större vinstchans än Uniko Power, men oddset är riktigt bra.

För att vi ska kunna spela Uniko Power till nuvarande odds behöver han drygt 3 % vinstchans och den faktiska sannolikheten är mycket högre än så.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.