Dagens speltips | CSKA Moskva mot Salavat Yulaev UFA | KHL
Speltips

CSKA Moskva mot Salavat Yulaev UFA

Hockey
Spelmarknad:
CSKA Moskva - Salavat
Tips:
X
Odds:
4.60
Spelstopp:
9 September 18.30
Spela här!

Sporttablån är ganska skral idag, men jag testar ett spel från KHL. CSKA Moskva möter Salavat Yulaev UFA och jag tror på en tätare match än vad spelbolagen gör.

Betta på KHL med en gratis hundring hos Mobilbet! Klicka här!

CSKA Moskva har ett väldigt bra lag och det är naturligt att de är favoriter här. Det kryllar av duktiga hockeyspelare och efter sex matcher toppar de den västra konferensen. Trots detta tycker jag att oddsen ligger lite snett. Salavat, med Linus Omark i spetsen, är riktigt bra och de kan ställa till det för de flesta lagen och även om de bara har en vinst på de sex första matcherna tror jag att CSKA Moskva måste va på tårna från första nedsläpp i kvällens match.

Jag tror inte att Salavat får med sig samtliga poäng här, men de bör kunna tvinga fram övertid tillräckligt ofta för att vi ska kunna testa krysset hos mobilbet.com. Krysset betalar 4.60 och jag tror vi får se övertid eller straffar ganska ofta i den här matchen.

Matchen börjar 18:30 och sänds på Viasat Hockey. Det här kommer att bli en kanonmatch och alla ni som gillar hockey bör bänka er. Båda lagen har flera toppspelare som är värda att nämna. MEn det finns framförallt en kille som är värd entrépengen själv. Alexander Radulov, med tröja nummer 47 i CSKA Moskva, är den bästa spelaren utanför NHL. Den 95 kg tunga ryssen har handleder och spelförståelse i världsklass och det är alltid kul att se honom glida omkring i sin väldigt lilla hjälm.

Screen Shot 2015-09-09 at 09.51.23

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.