Speltips | CSKA Moskva mot Manchester United CL 21 okt
Speltips

CSKA Moskva mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
CSKA - Man Utd
Tips:
0-0 vid 30 min
Odds:
1.90
Spelstopp:
21 October 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Manchester United känns alltid svårtippade numera. Det kan bli kollaps och torsk med 0-3, eller järnstabilt och vinst med 3-0. Exakt så som det varit de två senaste matcherna alltså. I kväll står CSKA Moksva för motståndet och som vanligt är det svårspelat i kyliga Ryssland. Tror inte på gladfotboll precis utan flaggar för en tät och kontrollerad kamp. 

Grupp B är vad man skulle kalla för vidöppen. Två omgångar har spelats och samtliga lag har en vinst och en torsk. Tre poäng vardera alltså.

1 PSV Eindhoven 2 1 0 1  4-4  3
2 Man United   2 1 0 1  3-3  3
3 CSKA Moskva  2 1 0 1  3-3  3
4 Wolfsburg   2 1 0 1  2-2  3

Vinden vänder ganska ofta i Manchester nuförtiden när Louis van Gaal försöker hitta rätt. Under lördagen blåste det i alla fall åt rätt håll om man ser med röda ögon. Jag trodde inte att jag skulle säga det här på bra länge men defensivt såg det sjukt bra ut för United. Lukaku var superfrustrerad. Framför allt på Chris Smalling. Och det kan man förstå. Jag måste tänka länge innan jag kan komma på en spelare som höjt sin nivå så markant på så kort tid som Chris Smalling har gjort i Manchester United. Han är bra. Darmian har tonat ned sin aggressivitet en aning vilket är bra för han balanserade lite väl på PL-domarnas tålamod. Rojo är enligt mig bättre som vänsterback än mittback och även fast det är trist med Luke Shaws frånvaro är Marcos Rojo en bra backup. Jag har svårt för herr Phil Jones i vanliga fall men ja, han är väl okej han också när han slipper stå mot riktigt bra anfallare. David de Gea i Uniteds bur måste man väl också nämna. Världsklass ända ut i spetsen på målvaktshandskarna!

1000 kronor i bonus hos Unibet – inte tokigt – klicka här!

Mitten fungerade bra mot Everton med Schneiderlin och Schweinsteiger. Fransmannen slog inte bort lika mycket som jag tycker att han har gjort i sina första United-matcher. Schweinsteiger är som vanligt säker och börjar få upp sin form. Carrick lär bytas in mot någon av dem under matchen i vanlig ordning.

Många ord om United nu. CSKA Moskva är inget dåligt gäng de heller och alla lag hatar att åka till Moskva och spela boll. De leder ligan med tio vunna och två oavgjorda på 12 matcher. Inte mycket att orda om där alltså. Men det är fortfarande ryska ligan och det är inte samma sak som Champions League. Kolla vi de tio senaste hemmamatcherna i CL så har CSKA Moskva tre vinster, fyra oavgjorda och tre förluster. Inte samma sting i den raden alltså.

Jag tror att United kommer till matchstart med bra humör efter den solida vinsten mot Everton senast i en match där defensiven såg urstark ut. Jag tror det blir mer av den varan och ryssarna inte kommer att bjudas på särskilt mycket. Samtidigt vet jag inte hur pass vassa framåt United kommer vara. Everton blottade sig och straffades för det. United kan behöva kämpa hårdare för att få mål på CSKA Moskva. Jag tror på en ganska kontrollerad kamp och spelar på att det står 0-0 vid 30 minuter till 1.90 gånger pengarna hos Unibet.

 

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.