Speltips | CSKA Moskva mot Bayern München 30/9 Champions
Speltips

CSKA Moskva – Bayern München

Fotboll
Spelmarknad:
CSKA - Bayern
Tips:
2/2
Odds:
1.85
Spelstopp:
30 September 18.00
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

CSKA Moskva ska spela inför tomma läktare mot Bayern München efter det grisiga beteendet av fansen i Rom. Ingen superkul uppgift. Jag spelar på att Bayern leder i halvtid och vinner vid full tid till 1.85 hos Ladbrokes.

I första omgången tog Roma sönder CSKA hemma med 5-1 medan Bayern slog City med 1-0 efter ett sent mål. Ryssarna var inte jätteglada efter utskåpningen mot Roma vilket fansen med allra största tydlighet visade. I ryska ligan har CSKA gått desto bättre. Senaste matchen var i lördags mot Ural. Där släppte man in hela tre mål men lyckades ändå bärga alla poäng eftersom man gjorde fyra kassar framåt. Seydou Doumbia som comebackade gjorde två av målen och är även tillgänglig ikväll vilket är glädjande för CSKA. Pontus Wernbloom, Alan Dzagojev, Rasmus Elm och Aleksandrs Cauna är alla på antingen på skadelistan eller avstängda. Det gör att det blir tunt med alternativ på mitten och det kommer helt klart bli tufft mot de tyska mästarna. CSKA Moskva hade Bayern i gruppen även förra året. Då blev det stryk hemma (1-3) såväl borta (3-0).

Defensiven i CSKA håller inte mot Bayern München som förmodligen startar med Robben, Müller, Götze och Lewandowski. Gör Ural tre mål och Roma fem så är det ingen högoddsare att Bayern München också petar in flera mål mot CSKA. Handikappspel är ingen dum idé, men jag spelar på att Bayern leder i halvtid och vinner vid full tid till 1.85 hos Ladbrokes.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.