Speltips | Crystal Palace mot Sunderland | Premier League
Speltips

Crystal Palace mot Sunderland

Fotboll
Spelmarknad:
Crystal Palace - Sunderland
Tips:
2
Odds:
3.70
Spelstopp:
3 November 21.00
Spela här!

Har ni sett kvällens sportprogram? Det enda rimliga vore egentligen att slå av burken och plocka fram någon av de där dammiga böckerna hemma. Men om jag känner mig själv och er på rätt sätt så sitter vi bänkade framför Crystal Palace mot Sunderland i kväll. Jag är lite inne på att vi får se Sunderland ta tre poäng här och när bortavinsten betalar 3.70 så tycker jag att det är värt att lägga en liten slant på tvåan.

Oddset kommer från Redbet.com. Om du inte har något konto så kan du vara med och tävla om en iPhone 6 plus. Läs mer om hur du vinner telefonen här.

Både Sunderland och Crystal Palace har fått tunga inledningar på säsongen. Sunderland ligger på artonde plats med 8 poäng på nio matcher. Crystal Palace har tagit 10 poäng och ligger på sextonde plats. Jag har inte sett mycket som tyder på att de här två lagen skulle klättra speciellt mycket i tabellen framöver. Det är två av de sämsta lagen och jag skulle bli förvånad om vi inte får se nya managers i lagen innan den här säsongen är över. Personligen så tycker jag dock att det finns mer kvalité i Sunderland än vad det gör i Crystal Palace.  Jack Rodwell har haft det lite tungt men det är en spelare som kan vara riktigt bra i Premier League och det här är en sådan match där det kan lossna och då blir Sunderland svårslagna.

Bra läge för Sunderland och 3.70 är kul.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.