Speltips | Conor McGregor mot Nate Diaz UFC 202 | MMA
Speltips

Conor McGregor mot Nate Diaz UFC 202

MMA, UFC
Spelmarknad:
Nate Diaz - Conor McGregor
Tips:
McGregor
Odds:
1.80
Spelstopp:
21 August 06:00
Spela här!

Returmatchen är äntligen här! Det UFC 202 och det är Conor McGregor mot Nate Diaz! Frågan är om Conor kan få sin revansch och vi tror att han har bra chans. Vi får 1.80 på att irländaren vinner hos betsafe.com.

Spela på UFC med 1000 kr i bonus hos Betsafe här!

Det här är den mest efterfrågade MMA-matchen på väldigt länge och allting talar för att UFC kommer sätta nytt rekord för antal sålda Pay Per-views. Vi här på redaktionen är inget undantag. Lunchrasterna ägnas åt uppsnack och om någon latar sig för mycket hamnar personen snabbt i ett “rear naked choke”.

Första matchen tog form på nio dagar och det var uppenbart att Conor inte var beredd på hur tuff Nate var. Nu har irländaren fått flera månaders förberedelser och hans kondition borde vara på topp. Om hans kondition är på topp kommer han kunna sätta samma press på Nate som han gjorde i öppningsronden senast under flera ronder och då blir det tufft för Nate.

Nate är en fantastisk boxare och hans Jiu Jitsu är enastående. Jag tror dock inte att han kommer försöka ta ner Conor. Det blir en stående match och om Conor har skött konditionsträningen knockar han Nate i fjärde ronden.

Mina spel inför matchen blir:

Conor McGregor vinner till 1.80

Över 2.5 ronder till 1.95

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.