Comeback Kid | Tippat.se
Speltips

Comeback kid?

Sport
Spelmarknad:
Leicester vs Manchester City
Tips:
John Guidettti gör mål
Odds:
3.00
Spelstopp:
17 December 20.45
Spela här!

Det ryktas om comeback att John Guidetti ska göra comeback för Manchester City i kväll. Ni kommer ihåg Guidetti, va? Den ganska icke-ödmjuka anfallaren som gjorde succé med 20 mål på 23 matcher under en lånesejour hos Feyernoord. Succén i holländska ligan för Guidetti ledde till att han var aktuell för den svenska em-truppen. Tyvärr är Guidetti inte lika vass i skolbänken som han är från straffpunkten. Guidetti hade missat att man inte ska beställa kyckling som “medium rare” och en dåligt tillagad kyckling har hållit honom till bänkvärmande och olika typer av reservlag sedan  sommaren 2012.

Nu verkar det dock som att superguidetti kommer att starta när City möter Leicester i ligacupen. Han valde det smeknamnet själv…. Leicester är ett ganska dåligt gäng och det känns som en rimlig nivå för Guidettis comeback i seniorsammanhang. Guidetti vet hur man petar in bollen och om han får starta mot Leicester så kommer han göra mål. Betsafe ger tre gånger pengarna på det spelet och vi testar. Jag ser redan fram emot presskonferensen efter att Guidetti gjort mål. Det kommer låta något så här:

– Hade Hamrén tagit ut mig till VM-kvalet mot Portugal hade vi aldrig förlorat. Jag är bättre än både Zlatan och Ronaldo. Det visade jag idag. 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.