Dagens speltips | Club Brugge mot Manchester United | Champions League
Speltips

Club Brugge mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Club Brugge - Man Utd
Tips:
2
Odds:
1.90
Spelstopp:
26 August 20.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Vi får börja med att lyfta på hatten för Malmö FF. Champions League två år i rad är fruktansvärt imponerande. I kväll är det Manchester Uniteds tur att ta steget in i finrummet och Louis Van Gaals mannar bör inte har några problem med det efter att ha vunnit första matchen mot Club Brugge på ett övertygande sätt. 

Manchester United vann med 3 – 1 på hemmaplan senast. Det här betyder att Club Brugge måste ge sig ut på lite fler offensiva utflykter än vad de är bekväma med och det bör passa Manchester United utmärkt. De har flera duktiga bollvinnare och en Memphis Depay som är i toppform. Det här bör räcka långt mot kvällens Club Brugge och United bör vinna även den här matchen.

Ladbrokes betalar 1.90 på Manchester United. Klart spelvärt och nya kunder får en bonus värd 1000 kronor.

Manchester United har fortfarande en hel del jobb att göra. Wayne Rooney har varit urusel den här säsongen och de saknar boxnärvaro. Trots detta har de fått med sig hyfsade resultat. De gick visserligen på en mina när de bara fick med sig en poäng från helgens match mot Newcastle. Men hade jag varit United-supporter hade jag varit glad över poängtappet och hhoppats på att det fungerade som en väckarklocka. United behöver öppna plånboken och plocka in en anfallare i världsklass, för om de ska envisas med Wayne Rooney kommer det bli en lång säsong. På tal om Wayne Rooney. Han kommenterade sin måltorka till paddypower.com igår:

wayne rooney

Jag kan inte jättemycket om Club Brugge men det känns inte som att de räcker till i de här sammanhangen. De tog ledningen senast men det räckte med att Memphis Depay blixtrade till ett par gånger så hängde de inte med. Nu måste de attackera och göra mål och personligen tror jag inte att de har det som krävs för att undvika förlust här.

Louis Van Gaal har naturligtvis inte undvikit frågorna om Uniteds offensiv den här säsongen. Den konstige holländaren kommenterade det hela till ESPN:

Louis van Gaal has dismissed any criticism, insisting that the only thing that matters is United scoring more than the opposition and not how many chances they create.

Det där är ett väldigt intressant uttalande och frågan är om det inte är direkt felaktigt. Att ha en såpass resultatorienterad inställning är generellt väldigt ointelligent. Det kan naturligtvis vara ett spel för att bygga på sin arroganta image men känslan är att Louis Van Gaal är en envis gubbe som tyvärr är slut som elittränare.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.