Speltips | Chile mot Argentina | Copa America 4 juli
Speltips

Chile mot Argentina

Fotboll
Spelmarknad:
Chile - Argentina
Tips:
2
Odds:
2.15
Spelstopp:
4 July 22.00
Spela här!

Det här är minst sagt en intressant match som vi har framför oss. Hela Chile kokar av fotbollsyra och det är nog lite nu-eller-aldrig-känsla. Inte första gången det varit så i och för sig…

Historiskt har man ett dystert facit mot Argentina. På 84 matcher mot Argentina genom historien har man bara vunnit sex. Senast man vann var i VM-kvalet för sju år sedan. Senaste vinsten innan dess var 1973! Nu har Chile ett väldigt bra lag, spelar på hemmaplan med flera stjärnor, och har visat upp ett fint spel. Problemet är dock fortfarande att de ska spela mot en fotbollsmakt av magnitud.

Lionel Messi var sanslöst bra mot Paraguay. När han spelar sådär så vinner laget han är med i. Punkt. Han gjorde inget mål själv mot Paraguay, men assisterade till tre. När Messi spelar på det där sättet gör man rätt i att backa honom. 2.40 som Betsafe ger på att Messi gör mål mot Chile är taget. Jag tänker också spela på att Argentina vinner matchen till 2.15 gånger pengarna. Egentligen är det samma resonemang som i föregående spel på Argentina i Copa America. De trivs bättre med lag som går framåt vilket Chile gör. När motståndarna sitter i knät på egen målvakt så har de haft svårt att hitta ytor. I matchen mot Colombia fick man lite mer utrymme och det borde betalat av sig. Men Ospina i Colombias mål storspelade. I andra matchen mot Paraguay fick man ännu mer utrymme och då skickade man som bekant in sex bollar.

Eftersom Chile spelar offensivt tror jag att det kan bli en passande matchbild för Argentina. Chile har ett starkt gäng och många bra spelare. Men Chiles främsta styrkor matchas av Argentina och mer därtill. Spela raka tvåan till 2.15 gånger pengarna hos Betsafe.

 

 

 

 

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.