Dagens speltips | Chicago Bulls mot Cleveland Cavaliers | NBA
Speltips

Chicago Bulls mot Cleveland Cavaliers

Basket
Spelmarknad:
Bulls - Cavaliers
Tips:
2
Odds:
2.40
Spelstopp:
1 November 01.00
Spela här!

Om någon kan förklara hur riktiga journalister klarar av att jobba trots att de hinkade whiskey till halv fyra natten innan så skulle jag bli väldigt förvånad. Jag drack fyra öl för mycket igår och det enda jag vill göra nu är att ta en tupplur, rulla ögonen år dumma uppdateringar på facebook och bildgoogla Shakira och Beyoncé….

Till saken nu. Dagens speltips kommer från NBA där vi har ett riktigt toppmöte att se fram emot. Cleveland Cavaliers är i Chicago för att möta Bulls. Det här de två bästa lagen i öst och det är antagligen en försmak på konferensfinalen. Just nu får vi 2.40 på Cleveland Cavaliers och det känns onekligen som att vi måste spela på Lebron James till det spelet. Oddset kommer från Betsafe där alla nya kunder får dubbelt på kontot vid sin första insättning.

Chicago har visserligen en fördel i att Cleveland spelade igår men med tanke på vilken svag insats de gjorde så tror jag vi får se en Lebron James i högform. Och om han spelar som bäst så förlorar inte Cleveland. Jag tänker mig att han gör 38 poäng med tolv returer och nio assist.

Det finns dessutom lite svenskintresse i nattens match. Joakim Noah, årets försvarsspelare förra säsongen, är son  till Cecilia Rodhe. Rodhe är mest känd för att ha blivit utsedd till Fröken Sverige 1978. Hans far? Den franska tennislegendaren Yannik Noah. Noah är en av mina absoluta favoritspelare och det är inget snack om att jag håller på Bulls i natt. Men tyvärr är oddset på Cleveland för bra för att avstå.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.