Dagens speltips | Chicago mot Tampa Bay | Stanley Cup
Speltips

Chicago Blackhawks mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Chicago - Tampa Bay
Tips:
2 ML
Odds:
2.15
Spelstopp:
9 June 02.05
Spela här!

Det är dags för den tredje matchen mellan Chicago och Tampa Bay. Lagen har delat på de två första matcherna och det finns en hel del som talar för att vi får se en sju matcher lång Stanley Cup-final. Inför nattens match så tror jag att vi måste lägga våra slantar på Tampa Bay. Vi får 2.15 (moneyline så vinst på övertid räknas också) på dem och trots att Ben Bishop fick utgå förra matchen så tror jag att de vinner tillräckligt ofta för att vi ska kunna testa ett litet spel.

Oddset kommer från mobilbet.com och du har väl inte missat att alla nya kunder får hundra spänn gratis att spela för.

Tampa bay Lightning vann senast och det känns som att de fick matchen dit de ville. Det var högt tempo, mycket målchanser åt båda hållen och väldigt öppen hockey. Det här passar Tampa Bay utmärkt då de har fantastisk duktiga forwards och backar som sätter igång offensiven på ett väldigt bra sätt. Det kändes som att Tampa Bay var lite piggare än Chicago och jag är fortfarande inne på att Blackhawks kommer att få lida av att ha snurrat på väldigt lite folk i den tuffa matchserien mot Anaheim.

Tampa Bay vinner med 4 – 3 i natt. Det står 3 – 3 efter full tid och Anton Strålman får avgöra en bit in i första övertidsperioden.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.