Speltips | Chicago Blackhawks mot Tampa Bay Lightning | NHL
Speltips

Chicago Blackhawks mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Chicago - Tampa Bay
Tips:
1
Odds:
2.04
Spelstopp:
16 June 02.05
Spela här!

Spela på att Chicago Blackhawks vinner kvällens match mot Tamba Bay Lightning under ordinarie matchtid till 2.04 gånger pengarna. Oddset finner du hos Betsafe.

I natt kan Chicago Blackhawks vinna Stanley Cup. Efter att ha vunnit två raka står det nu 3-2 i matcher till Chicagos favör. Om det går vägen så blir det den tredje Stanley Cup-vinsten på de senaste sex åren.

I förra matchen (match 5) var det inledningsvis bra press från Chicago. Man fick med sig 1-0 i första perioden med 14-5 i skottstatistik och det såg skakigt ut i Tampa Bay. Tampa gjorde dock en betydligt bättre andra period och kvitterade via Valtteri Filppula. Tampa kämpade för att inte hamna i den här sitsen som de nu befinner sig i, men det blev tillslut Blackhawks Antoine Vermette som kunde skicka in 2-1 och med det fixa guldläge för sitt lag.

Jag tror på Chicago ikväll. Man är ett erfaret gäng som inte kommer att göra bort sig nu när det gäller som mest inför sin egen hemmapublik. Statistiken för Chicago hemma på United Center är 8-2 under playoffen. Det är vind i seglen nu och jag spelar på att Chicago Blackhawks får lyfta bucklan under måndagen (måndagskvällen i USA då). Betsafe ger 2.04 på Blackhawks.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.