Dagens speltips | Chicago Blackhawks mot Tampa Bay Lightning | Stanley Cup
Speltips

Chicago Blackhawks mot Tampa Bay Lightning

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Lightning
Tips:
2
Odds:
2.45
Spelstopp:
11 June 02.05
Spela här!

Natten bjuder på den fjärde matchen mellan Chicago Blackhawks och Tampa Bay Lightning. tampa tog ledningen med 2 – 1 i matcher senast och jag tror de har en tillräckligt bra chans att sno åt sig den här matchen för att vi ska kunna testa. Chicago är orimligt stora favoriter och vi får 2.45 på att Tampa Bay vinner (ÖT inkluderat). Det betyder att Tampa måste ha drygt 40% vinstchans för att det ska vara ett bra spel och även om det är på gränsen tror jag vi är ett par procent på rätt sida. Jag tror jag hade spelat Tampa ner till 2.25 lite drygt.

Oddset kommer från Betsafe, som är ett av de bästa bolagen när det kommer till nordamerikansk idrott.

Om letar efter en ny oddsbonus vill jag rekommendera bethard.com. När du öppnar ett konto där kan du hämta en oddsbonus värd €50 och du får dessutom prova deras casino med 10 free spins utan att behöva göra någon insättning.

Tampa Bay har två raka segrar och de ser riktig heta ut. Victor Hedman har växt fram till finalseriens bästa spelare och om Tampa får lyfta bucklan så ligger örnsköldsviksgrabben bra till för Conn Smythe Trophy. Hedman dominerar över hela banan och det är värt väldigt mycket att ha en back som kan sätta igång spelet och hjälpa till i offensiven på det sätt som Hedman gör. Lightning har även en hel del sparkapital i Steven Stamkos som fortfarande inte har gjort mål i den här matchserien.

Nu ska ni inte tro att Chicago är en överkörd grävling som bara ligger och skräpar. De är ett elitlag och de kommer ge Tampa Bay en bra utmaning i natt men när oddsen ligger som de gör måste vi testa Tampa.

Jag lägger dessutom in en slant på att Steven Stamkos gör mål till 3.00 gånger pengarna hos Betsafe. Stamkos är en av de bästa målskyttarna någonsin och att han skulle gå mållös i fyra raka finalmatcher tror jag inte.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.