Speltips | Chicago Blackhawks mot New York Rangers| NHL
Speltips

Chicago Blackhawks mot New York Rangers

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Rangers
Tips:
Rangers ML
Odds:
2.16
Spelstopp:
8 October 02.00
Spela här!

De regerande mästarna inleder säsongen genom att ta sig an New York Rangers på hemmaplan. Chicago är det första lag i lönetakseran som man skulle kunna kalla för en dynasti, men jag tror det är slut nu. De tappade många viktiga pusselbitar och jag tror Rangers har bra chans här.

Betsafe betalar 2.16 på att Rangers vinner (OT inkluderat) och jag tycker att det luktar spelvärde.

Spela på NHL hos Betsafe och få tusen kronor i bonus här!

Screen Shot 2015-10-07 at 11.17.13

Chicago vann bucklan på ett imponerande sätt förra säsongen. Det var deras tredje buckla på fem år och det är bara att lyfta på hatten och buga för Chicagos lagbygge. Jag tror dock att vi börjar se slutet på dynastin. De tappade två viktiga spela i Johnny Oduya och Patrick Sharp till Dallas under sommaren och de låste upp en stor del av lönebudgeten när de skrev långtidskontrakt med Jonathan Toews och Patrick Kane. Lönetaket är ungefär $70 miljoner per säsong och Chicago spenderar $21 miljoner på Toews och Kane tillsammans. Det är 30% av den totala lönebudgeten, vilket betyder att man måste göra sig av med duktiga spelare när de ska ha nya kontrakt. Det kommer också betyda att andralag kommer att kunna erbjuda duktiga spelare bättre betalt när de letar efter ett nytt kontrakt.

Patrick Kane hamnade dessutom i nyheterna tidigare i sommar när en ung kvinna hävdade att Kane hade våldtagit henne på en efterfest. Kane är inte åtalad men utredningen pågår och han är fortfarande misstänkt. Vi ska inte säga vad som har eller inte har hänt men det kan inte vara optimal uppladdning för varken Kane eller Chicago.

New York Rangers har ett bra lag och de tog flest poäng av alla lag förra säsongen. De har Lunkan i målet, en stabil och puckskicklig backuppsättning samt offensiv kraft i Rick Nash, Chris Kreider och Derek Stepan.

Det blir ingen överkörning men jag tror att Rangers har tillräckligt bra chans här för att vi ska testa dem till 2.16 gånger pengarna.

Patrick Kane har ligans bästa händer och en fantastisk hockeyfrilla. Men just nu är hans framtid högst osäker.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.