Dagens Speltips | Chicago Blackhawks mot Cagary Flames |
Speltips

Chicago Blackhawks mot Calgary Flames

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Flames
Tips:
Blackhawks Ö 4.5 mål
Odds:
3.65
Spelstopp:
16 October 02.05
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips blir att Chicago Blackhawks tömmer bössan rejält och kör över Calgary Flames i natt. Vi får 3.65 på att Chicago gör fler än 4.5 mål och jag tror att de har en väldigt bra chans på det. Jag spelar hos Unibet som ger alla nya kunder en insättningsbonus värd 120 % av den första insättningen och ett riskfritt spel i mobilen värt 100 spänn.

Ta rygg på spelet och öppna ett kontot hos Unibet genom att klicka på den här länken.

Chicago Blackhawks har börjat säsongen precis på det sätt som alla förväntade sig. Två raka vinster och en hel del mål. De har utnyttjat sina powerplay väl och dödat av de utvisningar de drabbats av på ett imponerande sätt. Nu har de dessutom varit lediga sen i lördags så det bör vara ett piggt Chicago som kliver ut mot ett av ligans sämsta lag.

De flesta räknar med att Calgary Flames kommer att vara med i kampen om att hamna sist i ligan och således ha en väldigt bra chans på Connor McDavid. Flames har redan spelat och de kommer direkt från en straffvinst mot Nashville. De är alltså i en så kallas “back-to-back-situation” där man spelar matcher på efterföljande dagar. Det är dessutom den fjärde raka bortamatchen för Flames som har fått ett tufft schema såhär i inledningen av säsongen. Jag är tämligen övertygad om att det kommer att vara en hel del trötta ben i Calgary och att det inte har någonting att säga till om i natt när Blackhawks sätter fart.

Chicago har en av ligans absolut bästa offensiver och de öser in mål. Deras 267 mål förra säsongen var bäst i ligan och jag kan mycket väl tänka mig att de försvarar den titeln. Kane, Toews, Hossa, och Sharp är alla klassspelare som kommer få stort utrymme mot ett segt Calgary i Flames. Det är klasskillnad mellan lagen och med tanke på hur Flames spelschema har sett ut så har jag svårt att se hur de ska kunna stå emot Blackhawks.

Chicago vinner med 6 – 1.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.