Dagens speltips | Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks | Stanley Cup
Speltips

Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Ducks
Tips:
2
Odds:
2.90
Spelstopp:
22 May 02.05
Spela här!

Chicago Blackhawks lyckades vinna den senaste matchen en bit in i den tredje övertidsperioden och det mesta talar väl för att vi får ytterligare en tät match. Trots att Blackhawks lyckades vinna senast så tror jag att det var Ducks som tjänade på en så pass lång och utdragen match.

Inför nattens match får vi 2.90 på att Ducks vinner. Trots att Blackhawks har varit riktigt bra hemma i United Center så bör 2.90 vara spelvärt. Anaheim behöver bara 35 % vinstchans för at vi ska kunna räkna hem spelet och den siffran borde väl rimligen ligga över 40 %?

Oddset kommer från mobilbet.com och om du öppnar ett konto idag får du 100 spänn att spela för.

Anaheim Ducks är en otäck maskin som nästan kan liknas vid Ivan Drago. De är stora, tunga, elaka och har kört över allt som kommit i deras väg. Chicago är visserligen inga duvungar, men känslan är att de låter sina fyra toppbackar ta alldeles för mycket ansvar. Niklas Hjalmarsson spelade exempelvis över 47 minuter senast och även om smålänningen är en ganska rejäl bonnpöjk så finns det inga möjligheter att han inte påverkats av den speltiden. Sammanlagt har Chicgaos fyra toppbackar haft närmare 90 % av den totala istiden för Chicagos backar i de två första matcherna.

Anaheim fortsätter sitt tunga spel och maler ner Chicago idag. Ducks vinner med 4 – 2 och Corey Perry avgör med en trippelfint.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.