Dagens speltips | Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks | Stanley Cup
Speltips

Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Ducks
Tips:
2 ML
Odds:
2.15
Spelstopp:
28 May 02.05
Spela här!

Natten bjuder på den sjätte matchen mellan Chicago Blackhawks och Anaheim Ducks. Anaheim leder med 3 – 2 i matcher efter en övertidsseger senast. Ni som har hängt med i slutspelet vet att jag har Ducks som favoriter i den här matchserien och när vi får över dubbla pengar på att de vinner nattens match så vill jag testa.

Mobilbet betalar 2.15 på att Anaheim vinner (Moneyline-spel, vilket betyder att vinster på övertid räknas). Har du inget konto kan du öppna ett via tippat.se och få hundra spänn gratis att spela för.

Anaheim hade ett järngrepp om den senaste matchen och ledde med 3 – 0 efter första perioden. Matchen såg avgjord ut men Blackhawks visade upp en bra inställning och lyckades tvinga fram övertid. Det var dock ingget snack om att Ducks var det starkare laget och det var fullt logiskt att Matt Belesky kunde avgöra snabbt. Anaheim är lite för tunga för Chicago och jag tycker sättet som det avgörande målet kom till på är rätt talande. Ducks gör allting på rätt sätt och går efter sin plan. De vill mala ner Chicago och tar inga genvägar medan Chicago kan slarva lite i vissa moment. Om det är trötthet eller nonchalans vet jag inte men 2.15 på Ducks i  natt är ett bra spel.

 

PS: Mind = Blown

Screen Shot 2015-05-27 at 09.40.44

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.