Speltips | Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks | Stanley Cup
Speltips

Chicago Blackhawks mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Blackhawks - Ducks
Tips:
2
Odds:
2.80
Spelstopp:
24 May 02.05
Spela här!

Ankorna från Orange County levererade senast och nu känns det som att de har Chicago Blackhawks mot repen. Känslan är att  Ducks maler ner Blackhawks och de bör ha bra vinstchans i match nummer 4. Just nu får vi 2.80 på att de vinner, och det är klart spelvärt.

Oddset kommer från betsafe.com och om du öppnar ett nytt konto hos dem får du en bonus värd 100 % av din första insättning.

Jag är inne på samma spår som jag har varit de tidigare matcherna. Anaheim är alldeles för tunga för att Blackhawks ska kunna hantera dem med fyra backar ( varav en är Johnny Oduya). Anaheims har en tydlig vision om att de vill åka och tackla sönder sina motståndare. Personligen föredrar jag lag som försöker vinna sina matcher genom puckinnehav och kontrollerade in- och utgångar vid blålinjerna, men mot Chicago känns det som att Anaheims taktik kommer att löna sig.

Chicago Blackhawks har visserligen hållit jämna steg med Ducks men jag tror att de kommer hamna lite längre efter för varje match som går nu. Ducks tar två raka segrar och avancerar till final.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.