Chelsea – Swansea -
Speltips

Chelsea – Swansea

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Chelsea – Swansea
Tips:
Över 2,5 mål
Odds:
1,61
Spelstopp:
25 February 16:00
Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!

Serieledande Chelsea är suveräna för tillfället och radar upp seger, efter seger, efter seger på hemmaplan. Faktum är att de har elva raka segrar hemma och när Swansea gästar finns det mycket som talar för att den sviten lever vidare. Raka ettan betalar dåligt som ni säkert förstår, därför testar vi att slänga in ett målspel.

Spela på Premier League hos Nordicbet med 1000 kronor i bonus här!

De senaste två gångerna som Swansea har besökt Chelsea för Premier League-spel så har det slutat först 2-2 och gången innan det vann Chelsea med 4-2, men det var så sent som 2014. Nu är det dock dags igen och då gästerna har en hyfsat god målform så tror jag att vi kan få se ett par mål i den här matchen.

Hemmalaget kommer såklart att göra flest, men det är inte omöjligt att gästerna petar in en boll här och förlänger sin svit på att göra mål för femte matchen i rad.
Swansea har på senare tid skrällt mot bland annat Liverpool där de vann på bortaplan med 3-2 och de var väldigt nära en ny skräll bara någon omgång efter då de gästade Manchester City och föll med ”bara” 2-1 efter ett väldigt sent segermål av City.

Jag spelar att vi får se över 2,5 mål till 1,61.

Spela här!
Odds långt ner i divisionerna!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.