Speltips | Chelsea mot Sporting | Champions League
Speltips

Chelsea mot Sporting CP

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Sporting
Tips:
2
Odds:
5.25
Spelstopp:
10 December 20.45
Spela här!

Sporting Club från Portugal drar till London i hopp om att avancera till nästa runda av Champions League. I vägen står José Mourinho och hans CHelsea, men jag vill nog flagga lite för Sporting här. Vi får 5.25 på bortavinst och med tanke på förutsättningarna så känns det som ett riktigt bra odds. Oddset kommer från Betsafe där alla nya kunder dessutom får ett riskfritt spel värt 1000 spänn. Ta rygg på spelet och hämta din bonus här.

Chelsea är redan klara för nästa omgång och Mourinho har väl varit ganska tydlig med att han kan komma att vila en del spelare inför kvällens match. Chelsea förlorade senast i ligan och de måste verkligen ta tre poäng mot Hull på lördag. Jag har en känsla av att varken Matic, Hazard eller Costa kommer att spela ikväll. Det här kommer naturligtvis öppna för portugiserna som kommer att gå för tre poäng. Ett tidigt mål för Sporting skulle i praktiken säkra deras avancemang och jag tror de försöker sätta lite press på Chelsea.

Sporting är helt klara vid tre poäng och Chelsea bryr sig väl inte speciellt mycket om den här matchen. 5.25 på Sporting är alldeles för bra för att testa.

josemou

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.