Dagens speltips | Chelsea mot PSG | Champions League
Speltips

Chelsea mot PSG

Hockey
Spelmarknad:
Chelsea - PSG
Tips:
PSG går vidare
Odds:
3.00
Spelstopp:
11 March 20.45
Spela här!
Ingen sportbonus

Zlatan och resten av grodätarna i PSG åker till London för att ta sig an Chelsea på Stamford Bridge i den andra åttondelsfinalen av Champions League. Chelsea är naturligtvis favoriter till avancemang här med tanke på bortamålet som de fick med sig från första mötet. Jag tycker dock att PSG såg ganska bra ut i den första matchen och tror att de kan skrälla till här.

Bet365.com betalar 3 gånger insatsen på att PSG avancerar och jag testar gärna ett litet spel till det oddset. Om du inte har något konto hos dem så kan du få en välkomstbonus värd 1000 spänn. Det är schysst.

Paris St Germain har det halvtufft i ligan. De har spelat väldigt många oavgjorda matcher och jag skulle tro att en stor anledning till det är att de har valt att ha fullt fokus på Champions League. De gjorde ett bra gruppspel och slog bland annat Barcelona hemma på Parc de Princes. I senaste mötet så tycker jag att PSG var det bättre laget. Chelsea såg nästan lite chockade ut över hur bra PSG faktiskt spelade och om vi får se en liknande matchbild så tror jag att PSG kan hota.

Med det här sagt så kan det mycket väl vara så att Jose Mourinho visste precis vad han gjorde ner i Frankrike för ett par veckor sedan. Chelsea är ett väldigt bra lag och det kan mycket väl bli så att de vinner med 2 – 0 och att PSG har ett skott på mål. Men om vi tittar på Chelsea under säsongen så tycker jag de har sett tillräckligt skakiga ut ibland för att vi ska kunna spela på PSG avancerar till tre gånger pengarna. Chelsea hade en ganska lätt grupp men vi får inte glömma att de har förlorat hemma mot Burnley i ligan och kryssat mot både Schalke och Maribor i gruppspelet av Champions League.

Vinner Chelsea det här komfortabelt så kommer jag nog vara benägen till att lägga en slant på dem som slutsegrare, men det här är en viktig match för Jose Mourinho.

Spela här!
Ingen sportbonus
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.