Speltips | Chelsea mot PSG | 9/3 Champions League
Speltips

Chelsea mot PSG

Fotboll, Champions League
Spelmarknad:
Chelsea - Paris SG
Tips:
2 och >2.5 mål
Odds:
4.33
Spelstopp:
9 March 20:45
Spela här!
€30 i gratisspel!
Sänds på TV3 och Viaplay kl 20:45

Kvällens absoluta höjdpunkt är naturligtvis returmötet i Champions League mellan Chelsea och PSG. Vi räknar med en tuff match med fördel för avancemang för PSG.

Hur gärna vill jag att PSG ska vinna Champions League? Lika mycket som jag hoppas på att Leicester vinner Premier League. Det vill säga ganska mycket. Det tre superstormakterna inom Europeisk klubbfotboll – Barcelona, Real Madrid och Bayern München – har vunnit varsin gång de senaste tre åren. Det vore helt enkelt kul att se ett annat lag än denna trio lyfta bucklan. Sedan är det också kul för Zlatans skull. Hans facit och antalet vunna titlar är löjligt bra. Men CL har han aldrig vunnit och han har aldrig haft en så bra chans som nu. Men först ska man alltså ta sig förbi Chelsea i den här returen.

2-1 från första mötet

Det var inte världens bästa resultat för PSG med 2-1 hemma på Parc des Princes. Man förde matchen och borde vunnit med bättre siffror. Nu är det som det är och det är fortfarande fördel PSG. Man är ett bättre lag än vad dagens Chelsea är och trots bortaplan är man favorit att vinna den här matchen hos spelbolagen.

Målrikt och fördel PSG

Chelseas defensiv är inte vad den var under Mourinhos bästa dagar vid Chelsea-rodret. Man har släppt in ett mål eller fler i varje match i sju matcher i rad. Det är viktigt att man inte släpper in mål i den här matchen eftersom det betyder att man då måste göra minst två kassar framåt själva för att kunna gå vidare. Men samtidigt kan man inte sitta och vänta eftersom PSG kan kryssa den här matchen och gå vidare ändå. Chelsea måste alltså gå framåt förr eller senare och då blir det jobbigt att hålla tätt mot ett anfall av PSGs kaliber. Så jag tror att vi kan få se en del action i den här matchen. En armbågande Diego Costa kan säkert trycka in en boll. Och att Zlatan, Cavani eller Di Maria fixar en för PSG får man väl räkna med. Det kan bli bra med fart framåt i kväll.

Jag tror att det blir målrikt och jag tror att PSG vinner. Tvåan + över 2.5 mål i matchen får du 4.33 gånger pengarna på hos Paddy Power. Det låter som ett kanonspel.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.