Speltips | Chelsea mot Newcastle | Premier League
Speltips

Chelsea mot Newcastle

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Chelsea - Newcastle
Tips:
2
Odds:
7.50
Spelstopp:
13 February 18:30
Spela här!

Intressant match mellan underpresterande Chelsea och urusla Newcastle. Jag tar ställning här och testar Newcastle till 7.50 hos Mobilbet. Jag förstår nämligen inte hur Chelsea kan vara såhär övervärderade.

Spela på Premier League med 100 kr gratis hos Mobilbet här!

Newcastle är bedrövliga och nedflyttning är fortfarande en stor möjlighet för de svartvita skatorna. Det ser dock ut som att Mike Ashley nyktrat till i rädsla över att tappa enorma tv-pengar och klubben har plockat in en del intressanta spelare. Jonjo Shelvey är bra på mitten och om Seydou Doumbia kommer loss kan vi nog få se en hel del mål från Ivorianen. De vann senast och även om de barra gjort sex mål på bortaplan den här säsongen tycker jag att de har tillräckligt bra chans.

Chelsea gör en bedrövlig säsong. Det är kaos i försvaret och efter 25 matcher har de redan släppt in tre mål mer än vad de gjorde på hela förra säsongen. Med det här i åtanke är det orimligt att någon av deras motståndare ska betala 7.50 gånger pengarna.

För att det här ska vara ett bra spel måste Newcastle ha ungefär 14 % chans på alla tre poäng och det kan inte vara orimligt mot dagens Chelsea?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.