Dagens Speltips | Chelsea mot Manchester City | Premier League
Speltips

Chelsea mot Manchester City

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Manchester City
Tips:
1
Odds:
2.12
Spelstopp:
31 January 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Lördagskvällen bjuder på en riktig toppmatch i Premier League. Det är inte alls otroligt att ligan avgörs när Manchester City besöker London för att ta sig an Chelsea. Chelsea är just nu fem poäng före Manchester City och en vinst här skulle alltså ge dem ett försprång på åtta poäng med 15 omgångar kvar. Det är visserlgien en hel del fotboll kvar efter helgens omgång men att Chelsea tappar åtta poäng finns inte på någon slags världskarta.

Jag är en stor fan av det lagbygge som Mourinho har fått ihop. Fabregas (tyvärr osäker inför matchen mot city) har varit magisk. Oscar och Eden Hazard är två av ligans bästa spelare och just nu så skulle jag nog ta ut både Nemanja Matic och Diego Costa i mitt världslag. Jag är oerhört svag för tuffa spelare som hela tiden ligger på gränsen till vad som är tillåtet.

Manchester City är bra, men det känns inte som att det är deras år. Om jag inte har helt fel så är Yaya Touré fortfarande borta och spelar afrikanska mästerskapen. Även om han ite haft sin bästa säsong så behövs han mot Chelsea på bortaplan. Citys mittfält kommer att var lite för lätt här och jag tror Chelsea kontrollerar matchen från början till slut.

Vi ska nog inte förvänta oss någon målexplosion men att Chelsea vinner kan vi skriva ner redan nu. Betsson betalar 2.12 på hemmavinst. Det är ett bra odds.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.