Dagens speltips | Chelsea mot Liverpool | Ligacupen
Speltips

Chelsea mot Liverpool

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Liverpool
Tips:
Under 2.5 mål
Odds:
2.05
Spelstopp:
27 January 20.45
Spela här!

Det är Chelsea mot Liverpool i Ligacupen och Chelsea har skaffat sig ett utmärkt utgångsläge inför kvällens match. De spelade 1 – 1 i första mötet, vilket betyder att Liverpool måste göra åtminstone ett mål för att kunna avancera till finalen. Det här kommer att öppna för Chelsea som vill revanschera sig för debaclet mot Bradford i FA-cupen senast. Det är dock viktigt att tänka på att Chelsea möter Manchester City i helgen, i en match som kan avgöra ligan, så bli inte förvånade om vi får se ett par reservspelare från start i Chelsea.

Jag spelar under 2.5 mål i den här matchen och räknar kallt med att Chelsea lyckas stå emot Liverpools attacker. Under 2.5 betalar 2.05 hos Betsafe.com och när ett lag som coachas av Mourinho bara behöver hålla nollan för att avancera känns det som ett bra spel.

Min känsla inför den här matchen är att det blir 1 – 0 till Chelsea väldigt ofta. Det är ingen vild gissning att det är Diego Costa som gör målet, då de flesta räknar med att han startar. 1 – 0 till Chelsea betalar 6.35 gånger insatsen och att Diego Costa ger mål ger 1.95.  Alla odds från Betsafe.com.

Matchen börjar 20:45 och ni ser den på TV10 eller hos Viaplay.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.