Speltips | Chelsea mot Dymano Kiev 4 november CL
Speltips

Chelsea mot Dynamo Kiev

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Dynamo Kiev
Tips:
X2
Odds:
2.23
Spelstopp:
4 November 20.45
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Chelseas kris verkar inte ha någon botten. Allt går så illa det kan gå och frågan är om man kan vända trenden i kväll hemma mot Dynamo Kiev. 

Jag har trott på en vändning för Chelsea. Men ju mer jag ser laget spela desto mer börjar jag tro att omfattningen av Chelseas problem är större än vad jag förut anat. Man spelar så dåligt. Ingen har självförtroende och alla de som borde kliva fram och styra upp skutan förmår inte göra det.

1000 kr i välkomstbonus hos Unibet. Klicka här!

Den förut så fruktade trio Hazard, Oscar och Willian gör inte mycket väsen av sig. Pedro skulle kunnat vara frälsaren om han inte vore skadad. Diego Costa kan göra mycket på egen hand om han får utrymme. Han har den här säsongen dock ägnat sig mer åt att bråka än något annat. Han verkar inte heller bli kvitt sin skador. Han har ett baklår som gäckat honom i två år nu och verkar ha lätt att dra på sig småskador hela tiden. Diego Costa måste hitta tillbaka till sitt målfokus.

Jag kan ägna två A4 åt att såga Chelseas gubbar, men det tjänar inte mycket till. Chelseas lag är ett supergäng när de är i form. Den formen man vill ha är man inte i närheten av nu. Jag tror fortfarande att man repar sig och håller dem som favoriter i kväll hemma mot Dynamo Kiev. Jag tror dock att 1.70-1.75 på hemmavinst är för klent. Dynamo Kiev är inte världens bästa lag men kan mycket väl bjuda på en ny kalldusch för Chelsea. Skrällspelet för raka tvåan på 5.45 lockar, men jag provar hellre dubbelchansen X2 till 2.23 hos Unibet.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.