Dagens speltips | Chelsea mot Bournemouth | Premier League
Speltips

Chelsea mot Bournemouth

Fotboll, Premier League
Spelmarknad:
Chelsea - Bournemouth
Tips:
X2
Odds:
3.15
Spelstopp:
26 December 16:00
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Annandag i England betyder matcher från högstaligan och vi bjuder på ett skrällspel. Bournemouth åker till London för att ta sig an Chelsea och jag tror bortalaget har en väldigt stor chans på poäng. Unibet ger oss 3.15 gånger pengen på X2 och jag testar.

Sätt in 500 kr och spela med 1500 kr hos Unibet här!

Chelsea har varit oerhört bra den här säsongen. De toppar ligan och deras målskillnad på Stamford Bridge är 21 – 4 på åtta hemmamatcher. Med det i åtanke kan det verka oklokt att spela mot dem när de möter mittenlaget Bournemouth.

Bournemouth är tabellplaceringen ett väldigt bra lag. De skapar mycket och kan producera mot de flesta lagen. Vi såg deras styrka när de vände ett tungt underläge mot Liverpool och jag tror de kan skrälla igen här. Åtminstone tror jag att chansen för att de skräller är högre än vad oddsen indikerar att den borde vara.

De 3.15 vi får av Unibet betyder att Bournemouth behöver knappa 32 % chans på vinst för att det ska vara ett profitabelt spel. Det borde de ha och nyckeln till sportsbetting är att inte vara skraj för struntsaker som varians när man hittat ett bra spel.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.