Dagens speltips | Chelsea mot Arsenal | Premier League
Speltips

Chelsea mot Arsenal

Fotboll
Spelmarknad:
Chelsea - Arsenal
Tips:
2
Odds:
10.00
Spelstopp:
19 September 13.45
Spela här!
€30 i gratisspel!

Det är derby i Premier League när Chelsea tar emot Arsenal hemma på Stamford Bridge. Chelsea har haft stora problem i ligaspelet och vi tror att Arsenal mycket väl kan störa de regerande mästarna.

Arsenal betalar just nu runt 3.00 gånger pengarna men Paddy Power har ett kanonerbjudande på lager. Alla som öppnar sitt konto hos dem via tippat.se kan spela på vinst för Arsenal till 10.00 gånger pengarna! Inga konstiga bonusregler eller annat trams! Vinster betalas ut som kontanter och du får en grym start hos Paddy Power. Öppna ditt konto hos paddypower.com eller klicka på bannern nedan.

800x320_AFF_SB_Arsenal_v_Chelsea_Swedish

Chelsea har varit helt under isen den här säsongen. Fem ligamatcher har resulterat i fyra poäng och förra veckan blev de totalt utspelade av Everton. Det är något som är fel i chelsealägret och det blev inte bättre av Thibaut Courtois tvingades till operation på grund av en knäskada för någon vecka sedan. Det ser dessutom ut som att både Willian och Pedro missar matchen mot Arsenal.

Arsenal har börjat ligan bättre. De har tagit tio poäng på sina fem matcher och “Gunners” ser ut som de brukar göra. De är inget titelhot men de kommer att ta sig vidare till Champions League uta n större bekymmer. Arsenal har det som krävs för att slå Chelsea och med tanke på all turbulens i Chelsea den senaste tiden så tror jag de har väldigt goda chanser.

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.