Dagens speltips | Charlotte Hornets mot Boston Celtics | NBA
Speltips

Charlotte Hornets mot Boston Celtics

Basket
Spelmarknad:
Hornets - Celtics
Tips:
2
Odds:
2.16
Spelstopp:
11 December 01.00
Spela här!

Tre av tre på basketspelen de senaste dagarna, så det är väl bara att fortsätta kolla på världens bästa basketliga. Idag tror jag att vi kan hitta en liten överraskning när Boston Celtics drar till Charlotte, North Carolina för att möta ett bedrövligt dåligt Hornets. Dagens speltips blir helt klart att Boston Celtics lyckas vinna i natt. Det betalar 2.16 gånger pengarna hos Betsafe. Som ny kund hos Betsafe kan du dessutom få ett riskfritt spel värt 1000 spänn.

Charlotte Hornets, som ägs av Michael Jordan himself, har inlett säsongen på ett jättedåligt sätt. De har vunnit fem av 20 matcher den här säsongen och i mina ögon så är det stora problemet att de inte har någon spelare som har klivit fram och tagit stjärnrollen. Kemba Walker är en riktigt bra point guard men bakom honom så finns det inte så mycket. Lance Stephenson har inte riktigt kommit upp till den nivån som förväntades av honom. Något behöver hända, men om vi tittar på Michael Jordans tidigare lagbygggen så ska vi nog inte ha allt för stora förhoppningar.

Boston Celtics däremot har varit ganska bra. De stod emot bra mot Washington Wizards senast och just nu är nog Rajon Rondo en av ligans fem bästa point guards. Att Tyler Zeller och Kelly Olynyk har växt in i rollen som NBA-spelare skadar ju naturligtvis inte Celtic. Jag tror att Boston är heta just nu och de lyckas trycka ner ett Charlotte utan självförtroende.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.