Dagens speltips | Celtic mot Malmö FF | Champions League
Speltips

Celtic mot Malmö FF

Fotboll
Spelmarknad:
Celtic - Malmö FF
Tips:
U 2.5
Odds:
1.66
Spelstopp:
19 August 20.45
Spela här!
€30 i gratisspel!

Det verkar onekligen som att Malmö FF har hittat formen. De hotar ligatoppen i Allsvenskan och de lyckades vända ett praktiskt taget omöjligt underläge mot Red Bull Salzburg. Nu är de bara två matcher från att ta sig till gruppspelet av Champions League för andra året i rad. Lyckas de med det så är det bara att putta ner Jennie Johansson i bassängen och bjuda U21-landslaget på dåligt stekt kyckling för att sedan ge bragdguldet till “di blåe”. Det är Celtic som står för motståndet och om Malmö ska ha en realistisk chans måste de få med sig ett bra resultat från kvällens match. Malmö saknar Markus Rosenberg vilket kan bli förödande men det betyder antagligen att de lägger ännu större vikt vid försvarsspel och jag förväntar mig en målsnål historia.

Paddy Power betalar 1.66 på under 2.5 mål i matchen och det känns klart spelvärt.

Rygga spelet hos Paddy Power här!

Celtic är visserligen ett bättre lag än Malmö, men känslan är att de har tappat i kvalité sedan Glasgow Rangers gick i konkurs. Celtic vet vad Malmö kan göra och jag har svårt att se att de skulle sätta högsta fart från början. Skulle Celtic släppa in ett mål kan det bli kostsamt så jag tror vi får se en avvaktande match med mycket bollinnehav för Celtic. Malmö kontrollerar sista tredjedelen på ett bra sätt och Celtic vinner med 1 – 0 efter ett sent hörnmål.

– Jag känner inge större press personligen i år, jag kände det troligtvis mer förra året. Det är en stor sak om vi skulle klara av att ta oss in i Champions League igen, berättar Åge Hareide för mff.se

Spela här!
€30 i gratisspel!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.