Speltips | Celta Vigo mot Shaktar Donetsk | Europa League
Speltips

Celta Vigo mot Shaktar Donetsk

Fotboll, Europa League
Spelmarknad:
Celta Vigo - Shaktar Donetsk
Tips:
BLGM
Odds:
1.83
Spelstopp:
16 February 19:00
Spela här!

Dags för slutspelsmatcher även från Europa League och en match som på förhand känns som en oviss historia hittar vi ikväll i Spanien där Celta Vigo tar emot Shakhtar Donetsk.

Sätt in 500 kronor och spela med 1500 kronor hos Betfinal här!

I senaste ligamatchen för Celta var de riktigt nära att stå för en jätteknall när de tog sig an Atletico Madrid borta på Estadio Vicente Calderón. Med mindre än fem minuter kvar ledde Celta med 2-1, men på något konstigt sätt lyckades Atletico stå för en mäktig vändning genom att göra 2-2 i 86’e matchminuten och två minuter senare stod det 3-2 efter att Griezmann avgjort matchen.

John Guidetti gjorde ett av målen för Celta, men deras skyttekung Iago Aspas lämnade matchen mållös och blev utbytt i slutet av matchen, medan Celta fortfarande var i ledningen för att säkra upp bakåt. När Shakhtar kommer på besök till Balaídos i Vigo så har spelbolagen haft svårt att utse en favorit, men gästerna är faktiskt en liten favorit på förhand och om det är rätt eller fel, det får vi vänta och se.

Jag har väldigt svårt att sätta fingret på 1X2-tecken här, men jag tycker att målformen för respektive lag tyder på att det inte kommer bli målsnålt i alla fall. Hemmalaget har ett snitt på strax under två mål per hemmamatch, 1,9, om man ser till seriespelet i La Liga och gästerna gör i snitt 2,33 mål per bortamatch.

Med de siffrorna i ryggen så är mitt speltips från den här matchen att båda lagen målar och det spelas till 1,83.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.