Speltips | Cavaliers mot Warriors | NBA
Speltips

Cavaliers mot Warriors

Basket
Spelmarknad:
Cavs - Warriors
Tips:
1
Odds:
2.13
Spelstopp:
12 June 03.00
Spela här!

Cleveland Cavaliers levererade senast och vi kunde hämta hem en fin återbetalning. Golden State Warriors är fortfarande lite för stora favoriter inför den fjärde matchen och jag testar gladeligen ett stekhett Cleveland till de 2.13 som de står i just nu.

Oddset kommer från Betsafe och det borde rimligtvis vara spelvärt med tanke på hur de tre första matcherna har sett ut. Vill du ta rygg så kan du kolla in betsafe.com.

Lebron James är fullständigt överlägsen i den här matchserien och nu börjar han på allvar ta sig in i diskussionen om att vara den bästa som någonsin joggat in på en basketplan. Han gör precis allting och Golden State har inga svar. I skuggan av Lebron så gör alla komplementsspelare riktigt bra insatser och när Matthew Dellavedova kan plocka bort Steph Curry helt och hållet så börjar det lukta guld i Cleveland, Ohio.

Golden State Warriors har varit makalösa hela säsongen men nu verkar det som att något saknas. Det kanske är orutin eler så är det Currys förmodade hjärnskakning men något är det och så länge Cleveland betalar mer än dubbla pengen så är det den båten jag hoppar ombord på.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.