Speltips | Carolina Hurricanes mot New York Islanders | NHL
Speltips

Carolina Hurricanes mot New York Islanders

Hockey
Spelmarknad:
Hurricanes - Islanders
Tips:
2
Odds:
2.55
Spelstopp:
11 October 01.05
Spela här!

Efter gårdagens speltips så borde jag egentligen gå hem och dra något riktigt jävla gammalt över mig själv. Men det blir så ibland. Det är bara att ta nya tag. I natt så är det bara en match från världens bästa hockeyliga. New York Islanders drar till Carolina för att möta de bottentippade Hurricanes.

Expekt har Carolina Panthers som favoriter, vilket är helt orimligt i mina ögon. Carolina ser riktigt tunna ut i år och man har dessutom drabbats av skador på två av sina bästa spelare i Jordan Staal och Jeff Skinner. Jag tror att Carolina kommer vara ett av ligans sämsta lag i år, vilket inte behöver vara något negativt. Draften nästa sommar ser nämligen riktigt bra ut. Trots att jag räknar med en tung vinter i Raleigh så finns det ett par intressanta saker att följa där i år. Kommer Cam Ward hitta tillbaka till sin storform eller plockar Anton Kbudobin förstaspaden. Kan Elias Lindholm bli så bra att de vågar trejda Eric Staal och ge Lindholm rollen som förstacenter? Hur går det för Victor Rask?

Till skillnad från Hurricanes så tycker jag att New York Islanders ser riktigt intressanta ut i år. De har gjort något åt de lagdelar som har varit lagets akilleshäl de senaste åren. De har plockat in en bra målvakt i Jaroslav Halak (Han va så bra i Montreal att han de gjorde en sång om honom) och Leddy/Boychuk är två riktigt bra backar. Det här kommer dessutom lätta på bördan för Lubomir Visnovsky som kommer få göra det han är bra på. Skjuta slagskott i powerplay. Framåt ser de riktigt heta ut. Många, jag själv inräknad, tror att John Tavares är det största hotet mot Sidney Crosby i poängligan. Kyle Okposo och Frans Nielsen är riktig bra. Cory Conacher är en intressant spelare och Michael Grabner har antagligen bäst fart i hela ligan.

Jag gillar verkligen Islanders i år och är ganska säker på att de vinner mot Carolina i natt. Bortaplan till trots. Raka tvåan där ger  2.55 gånger pengarna hos Expekt vilket jag spelar alla dagar i veckan. Om du öppnar ett nytt konto hos Expekt kan du dessutom få ett riskfritt spel värt en tusenlapp. Så om du sätter en tuss på Islanders i natt så har du helt plötsligt 2550 på kontot. Om de mot förmodan torskar eller kryssar får du tillbaka insatsen. Men det gör dom inte. Besök Expekt.com här.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.