Dagens speltips | Carolina Hurricanes mot Calgary Flames | NHL
Speltips

Carolina Hurricanes mot Calgary Flames

Hockey
Spelmarknad:
Hurricanes - Flames
Tips:
2
Odds:
2.50
Spelstopp:
11 November 01.00
Spela här!

Dagens speltips blir att Calgary Flames tar en stabil vinst borta mot Carolina Hurricanes. Tvåan betalar 2.50 hos Betsafe och det känns klart spelvärt med tanke på hur laden har inlett säsongen. Om du inte har något konto hos Betsafe så kan du ta tillfället i akt och öppna ett ia den här länken. Om du gör det så får du ett riskfritt spel värt upp till 1000 spänn. Det betyder att du får tillbaka insatsen på ditt första spel om du skulle missa det.

Calgary Flames har inlett säsongen på ett väldigt bra sätt. De flesta tippade dem som ett av ligans sämsta lag, men trots det så har de vunnit nio matcher, förlorat fem efter ordinarie tid och förlorat två efter övertid eller straffar.

Det är framförallt på bortaplan som Calgary har imponerat. De har vunnit sju av tio bortamatcher den här säsongen. Laget leds av Mark Giordano som har skrapat ihop 18 poäng på 16 matcher. Giordano är dessutom den första backen i Flames sedan Al MacInnis som har gjort fler än en poäng i fyra raka matcher.

Hurricanes har precis som väntat fått en tung start på säsongen. Fyra vinster på tretton matcher imponerar inte men det kan inte ha funnits någon som förväntat sig några stordåd från Hurricanes den här säsongen. Det är farmförallt defensiven som har ställt till det för Carolina. 3.15 insläppta mål håller inte och det håller inte mot ett starkt bortalag. Det finns inget som tyder på att Calgary skulle dra ner på tempot i natt och tvåan känns som ett bra spel.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.