Speltips - Capital One Cup 26e augusti
Speltips

Capital One Cup

Sport
Spelmarknad:
Swansea mot Rotherham
Tips:
1
Odds:
1.40
Spelstopp:
26 August 20.45
Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50

Manchester City visade var skåpet skulle stå genom att köra över Liverpool igår. Vårt HCP-spel satt med relativt god marginal och City skickade ett ganska tydligt meddelande till resten av ligan. I dag så är det dock fokus på ligacupen, eller Capital one Cup , som den kallas. Om jag inte har räknat helt fel så är det åtta lag från Premier league som spelar i kväll. Det bästa oddset hittar vi nog i Wales där Swansea tar emot Rotherham. Swansea har imponerat stort i sina två inledande matcher i ligan och det ser ut som att det kan bli en väldigt kul säsong för dem. Europaspel är ingen omöjlighet, men om de ska vara med och slåss om någon titel så är det nog Ligacupen de ska satsa på. Swansea vann faktiskt ligacupen 2013 så det är en tävling som de tar på allvar.

Rotherham har faktiskt ett bra facit mot Swansea. De har faktiskt bara förlorat ett av lagens sju senaste möten. Men flera av dessa möten var när Swansea fortfarande harvade i de lägre divisionerna. Nu är de ett etablerat Premier Leaguelag som kommer att ställa till det för många lag den här säsongen. Gary Monk kommer antagligen vila en del av sina spelare, men det ska inte göra någon större skillnad. Swansea bör ge lite speltid till sina nyförvärv och både Tom Carroll och Fedrico Fernandez bör få känna på gräset.

Det här ska inte vara några problem för Swansea som vill vässa formen inför lördagens möte med WBA. Hemmavinsten ger 1.40 hos Bet365 vilket känns klart spelvärt.

…….

Till skillnad från StellanOffside som skrev ett speltips om Manchester United så tror jag att man ska akta sig lite för att spela på United i dagsläget. United är naturligtvis ett bättre lag än MK Dons, men efter att ha sett dem mot Swansea och Sunderland så är det lätt att konstatera att de är bedrövliga i dagsläget. Hade jag varit LVG så hade jag nog skitit i Ligacupen och lagt allt fokus på ligan. De har fortfarande chansen på att gneta till sig en plats i Europa League nästa säsong, men då behövs fullt fokus på ligan. MK Dons kan omöjligt ha någon form av respekt för United i dagsläget och jag tror de kommer göra precis allt för att slå ut den forna jätten.

…….

Åter till Swansea. Som ni kanske har märkt så har jag utvecklat en liten förkärlek till laget från Wales. En stor anledning till det stavas Jonjo Shelvey. Shelvey är bara 22. Men om man skulle se honom på stan skulle man utgå från att han är 38 och ledare för den lokala Hells Angels-falangen i Swansea. Han är dessutom en väldigt bra fotbollsspelare som det kan brinna till rejält för ibland. Hur kan man inte älska det? Shelvey bör vara given i Englands startelva i det stundande EM-kvalet.

shelvey

 

Spela här!
Oddsbonus värd 100 % upp till €50
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.