Speltips | Cambridge mot Manchester United FA Cupen 23/1
Speltips

Cambridge mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Cambridge - Man U
Tips:
Falcao mål
Odds:
1.61
Spelstopp:
23 January 20.55
Spela här!

Spela på att Radamel Falcao gör mål mot Cambridge i fredagens FA-cupmatch. William Hill ger 1.61 på att Falcao nätar någon gång under matchen.

United har inte imponerat på mig de senaste matcherna. Jag trodde att man hade någonting på gång där ett tag när man njöt av en schysst segersvit, men jag är ändå tveksam. Helt ärligt har man tagit fler poäng än vad spelet gjort sig förtjänt utav. I Manchester klagar fansen högljutt på van Gaals 3-5-2 och man vill gärna se 4-4-2 eller åtminstone en fyrbackslinje.

Manchester United står i ca 1.20 gånger pengarna för vinst mot Cambridge. Cambridge spelar i League Two och United bör vinna komfortabelt. Jag tror också att man vinner men är mest sugen på att spela på att Falcao gör mål till 1.61. Jag har ett gott öga till Falcao av flera anledningar. Han en griskämpe och vill verkligen göra mål. Han är bra på huvudet och har näsa för mål. En anfallare som Falcao är ett megahot mot ett försvar likt Cambridge. Det skulle vara kul att se honom tillbaka i gammal Atlético-form där han hade ett målsnitt på 0.76 mål per match och det vore tjänstefel av LVG att inte låta Falcao hitta formen i den här matchen. Falcao kommer nog få chansen att spela mot Cambridge istället för Robin van Persie. Jag tror vi kan få se en startelva likt följande: Valdes, Rafael, Jones, McNair, Rojo, Blind, Fellaini, Herrera, Di Maria, Wilson och Falcao. Januzaj är ett hett alternativ.

Tror du på en MK Dons i repris? Du får 201 gånger pengarna på att Cambridge vinner med 4-0 hos William Hill.

 

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.