Dagens Speltips | Calgary Flames mot Dallas Stars | NHL
Speltips

Calgary Flames mot Dallas Stars

Hockey
Spelmarknad:
Flames - Stars
Tips:
2
Odds:
2.60
Spelstopp:
20 December 03.05
Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!

Dagens speltips blir att Dallas Stars slår Calgary på bortaplan. Det betalar 2.60 gånger insatsen, vilket känns som ett klart spelvärt odds.

Oddset kommer från Betsson som är ett av de bästa bolagen när det kommer till spel på NHL. sOm ny kund får du dessutom en bonus värd 1000 spänn om du öppnar ditt konto genom att klicka på den här länken.

Calgary Flames är lite av en kul historia den här säsongen.Personligen så trodde jag att de skulle ligga och harva i botten av den västra konferensen, men i dagsläget så är de med och nosar på en slutsspelsplats. Dallas har gått åt andra hållet. Jag trodde de skulle vara ett av de bättre lagen i väst men nu ligger de efter Calgary och de kommer få kämpa för att nå slutspel. Trots bortaplan och att Calgary Flames ligger före dem i tabellen så tror jag att Stars har en bra chans här.

Verkligheten börjar komma ikapp Flames här, De har förlorat sex raka matcher samtidigt som Dallas verkar ha fått ordning på defensiven. Dalals fortsätter på den inslagna vägen och gör en bra defensiv match. Framåt så har de spelare som Seguin och Benn som kan avgöra närsomhelst och det här blir för mycket för Calgary Flames.

Spela här!
Ett av Sveriges största spelbolag!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.