Dagens speltips | Calgary Flames mot Anaheim Ducks | Stanley Cup
Speltips

Calgary Flames mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Flames - Ducks
Tips:
2
Odds:
2.35
Spelstopp:
6 May 03.35
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dagens speltips hittar vi i Stanley Cup. Anaheim Ducks åker till Calgary för att ta ledningen med 3 – 0 i matchserien och jag tror inte att det är några tvivel om att det är just det som kommer att hända. Anaheim Ducks är ett bättre lag än vad Calgary är och det ser dessutom ut som att Calgary har extra svårt med tyngd som Anaheim anfaller med.

Jag lägger två spel här. Båda oddsen kommer från Unibet och jag spelar dels på att Anaheim vinner till 2.35 och så lägger jag ett litet spel på att de vinner med åtminstone 3 mål vilket betalar 6.10 gånger insatsen. Båda spelen är klart spelvärde och om du ryggar kan du få en bonus värd 1000 spänn hos Unibet. Kolla in unibet.com här.

Anaheim har vunnit de två första matcherna med 6 – 1 och 3 -0. De har varit totalt överlägsna och Calgary har inte haft någonting att säga till om. Anaheim har skjutit 34 skott i både de inledande matcherna och jag ser inga tecken på att de skulle slappna av i offensiven i natt. Anaheim har fått blodsmak och Calgary är ett slaget lag. Det här kan bli en riktig överkörning.

5 – 1 till Ducks som tar ledningen med 3 – 0 i matchserien.

 

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.