Dagens speltips | Burnley mot Newcastle | Premier League
Speltips

Burnley mot Newcastle

Fotboll
Spelmarknad:
Burnley - Newcastle
Tips:
X
Odds:
3.25
Spelstopp:
2 December 20.45
Spela här!

Dagens speltips blir oavgjort mellan Burnley och Newcastle i Premier League. Det betalar 3.25 hos Betsafe där alla nya spelare får ett riskfritt spel värt 1000 spänn när de öppnar ett nytt konto. Öppna kontot och hämta det riskfria spelet här.

Newcastle har genomgått någon slags förvandling den senaste tid. De har gått från att vara ett av ligans sämsta lag till att vara en seriös utmanare om en plats i Europa League. Ser man till formen här så bör Newcastle vara klara favoriter borta mot Burnley i kväll. Jag tror dock att det finns en del saker som kan ställa till det för Pardews mannar. Bland annat så kommer de från en tung förlust borta mot West Ham i helgen, där man fick jaga med tio man matchens 25 sista minuter. Det här kan också ha skakat om Newcastle som gick på moln innan matchen mot West Ham.

Det finns vissa matcher där bottengängen har bra chans att ta poäng. Newcastle är inte på något sätt en övermänsklig motståndare och om Burnley kan få med sig en pinne här så tror jag att de är jättenöjda. Ska vi säga 1 – 1?

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.