Speltips Burnley mot Manchester United PL 30/8 - Läs här
Speltips

Burnley mot Manchester United

Fotboll
Spelmarknad:
Burnley mot Manchester United
Tips:
X, 2 inget spel
Odds:
1.60
Spelstopp:
30 August 13.45
Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel

Samma dag som Manchester United satte ett nytt rekord för en värvning till Premier League gjorde man bort sig fullständigt. Förnedring är ett passande ord. Det spelar ingen roll att det var ligacupen och det var reservspelare osv. Det var ovärdigt.

Nya tag mot ett Burnley där Di Maria kan få göra debut i Premier League. Jag kan inte tänka mig något annat än att han startar. Förhoppningsvis startar också Rooney och Robin van Persie. United har fortfarande skador på Marouane Fellaini, Ander Herrera, Luke Shaw och Michael Carrick. Det är en problematisk situation på det centrala mittfältet.

Van Gaal kommer spela sitt system om 3-5-2 och vi kommer nog få se Marcos Rojo starta vilket kommer skänka lite välbehövligt lugn och rutin där bak. Där framme finns det sedan gammal kvalitét och nu ännu mer så i och med Di Marias anslutning. Trolig startelva:

burnley_manutd
Burnley har spelat tre tävlingsmatcher i år. PL-premiären mot Chelsea var inte skitkul för Burnleys supportrar. 1-3 på hemma i en match där man inte hade något att sätta emot. Sedan förlorade man borta mot Swansea med 1-0 och därefter ännu en förlust med 0-1 mot Sheffield Wednesay i Ligacupen.

Jag tänker fegspela den här matchen. Di Maria, Mata, RvP och Rooney bör kunna snurra upp försvarskaptenen Jason Shackell och C:o, men jag har inte tillräckligt förtroende för United 2014/15 just nu. Istället spelar jag på X, bortavinst inget spel till 1.60 hos Ladbrokes. Blir det oavgjort får du 1.60 gånger pengarna och om United tar sig i kragen och vinner för du pengarna tillbaka. Låter som en bra deal för mig.

Spela här!
Få 1000 kr i bonusspel
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.