Daagens Speltips | Buffalo Sabres mot Anaheim Ducks | NHL
Speltips

Buffalo Sabres mot Anaheim Ducks

Hockey
Spelmarknad:
Sabres - Ducks
Tips:
Ducks Ö 3.5
Odds:
2.80
Spelstopp:
13 October 21.00
Spela här!

Efter att Bruins mot Avalanche är färdigspelad så är det bara att sitta kvar framför burken och titta på när Anaheim kör Buffalo på bortaplan. Anaheim är ett mycket bättre lag än vad Buffalo är och jag tror att de spelar ut rejält i kväll . Dagens speltips blir att Anaheim gör över 3.5 mål. Det här ger 2.80 hos Expekt och med tanke på hur Buffalos backlinje ser ut så känns det som ett bra odds.

Om du öppnar ett nytt konto hos Expekt får du dessutom ett riskfritt spel värt tusen spänn. Det betyder att du får tillbaka insatsen om du förlorar ditt första spel. Mitt förslag här är att du kombinerar kvällens NHL-odds i en dubbel. Då får du 5.04 gånger pengarna och om du förlorar så får du tillbaka insatsen. Riktig schysst av expekt.com.

Dicks inledde säsongen med en tung förlust mot Pittsburgh Penguins men studsade snabbt tillbaka genom att ta en viktig seger mot Detroit senast. Trots att de har gjort sju mål på två matcher så tror jag att Bruce Boudreau har haft en hel del åsikter om lagets insats såhär långt. Det här är en perfekt match för att spela ut hela registret och verkligen visa att man är på allvar. Getzlaf, Perry och Kesler har sett bra ut och jag tror att de leder sitt lag till en komfortabel seger i kväll. Med tanke på att de har varit i Detroit och Buffalo de senaste dagarna så bör det inte vara någon större risk för bakfylla hos Ducks.

Buffalo har inlett säsongen med två raka förluster och jag har en känsla av att de blir ett återkommande tema den här säsongen. Det känns onekligen som att det bästa de kan hoppas på i år är ett högt val i draften så att de har chans på Connor McDavid, Jack Eichel eller kanske Oliver Kylington. Buffalo stod upp bra mot Chicago senast men de orkade inte riktigt hela vägen. De släppte in 4 mål sista kvarten och förlorade skotten med 19-4 i tredje perioden. Jhonas Enroth i Buffalo har fått 87 skott på sig i de två första matcherna och jag har en känsla av att han får vila i kväll. Det här försvagar Sabres men jag tror de har fokus på Carolina Hurricanes imorgon.

Det här kan bli mycket väl bli 7 – 1 till Anaheim. Det ger 200 gånger pengarna och jag tycker nog det är värt en liten slant.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.