Speltips | Brynäs mot Skellefteå | SHL kvartsfinaler
Speltips

Brynäs mot Skellefteå

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - SAIK
Tips:
2
Odds:
1.80
Spelstopp:
18 March 18.30
Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag

Dags för den fjärde kvartsfinalen mellan ligasuveränen Skellefteå och Brynäs som har haft en tung säsong. Skellefteå har chans att avancera till semifinal och jag är tämligen övertygad om att de gör det. Unibet betalar 1.80 på Skellefteå och jag tycker att de visat tillräckligt mycket i de tre första matcherna för att vi ska se det som spelvärt.

Ta rygg på spelet hos unibet.com och få en bonus värd 200 % av din första insättning.

Skellefteå har inte kört över Brynäs på det sätt som jag förväntade mig att de skulle göra men de har likväl vunnit tre raka och jag tror att de slår spiken i kistan genom att besegra Brynäs. Gävlelaget bör vara väl medvetna om att de möter Sveriges bäst hockeylag och att de har satt sig i en praktiskt taget omöjlig situation. Brynäs kommer inte att vända den här matchserien och jag tror Brynäs kommer ha svårt att motivera sig. Även om jag har fel och Brynäs går för fullt idag så betyder inte det att de vinner. Skellefteå är bättre än Brynäs på varje position och det är väl egentligen bara Brynäs förstakedja och Niclas Andersén som hade platsat i dagens Skellefteå.

SAIK är det bättre laget och vinner den här matchen tillräckligt ofta för att vi ska kunna se 1.80 som en bra investering.

Spela här!
Ett av Sveriges största och mest populära spelbolag
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.