Speltips | Brynäs mot Skellefteå AIK | SHL 21a oktober
Speltips

Brynäs mot Skellefteå AIK

Hockey
Spelmarknad:
Brynäs - SAIK
Tips:
2
Odds:
2.05
Spelstopp:
21 October 19.00
Spela här!

Sveriges bästa hockeylag är i Gävle för kvällens match mot Brynäs och jag tror att västerbottningarna gör processen kort med gävlelaget. Vi får 2.04 på att Skellefteå vinner. Trots att de har bortaplan så tror jag att det här är klasskillnad och att de vinner med ett par måls marginal. Oddset kommer från månadens hetaste spelbolag. Redbet.com har schyssta bonusar och en grym tävling där du kan vinna en iPhone 6 Plus. Regga dig här.

Brynäs har inlett säsongen helt okej. Just nu ockuperar de femteplatsen och de har vunnit sex matcher av tolv matcher efter full tid. 29 insläppta på tolv matcher imponerar dock inte speciellt mycket och jag tror att de får det svårt mot Skellefteås tunga offensiv idag. Skellefteå AIK har gjort 38 mål på sina tolv första matcher och trots deras stoa spelartapp har de blåst på som vanligt. De speelar en offensiv hockey och sätter tung press på sina motståndare. De är duktiga på att vinna puck och jag tror inte att Brynäs kan hantera dem idag.

När vi får över två gånger på Skellefteå så är det spelvärt. Undantaget när de möter FHC. Tre poäng till västerbotten och vi bygger på plånboken.

Spela här!
Se alla våra speltips
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.